Wandelen

Vakantie

Fieberbrunn

Welkom bij vakantiewoningfieberbrunn.nl

in ons mooie huis

op een super locatie!

Voor meer informatie:

+31(0)40-2019718

 

Wandelvakantie in Tirol

Speciale wandelaccommodaties in het Pillerseetal (Fieberbrunn, Hochfilzen, St. Jakob in Haus, St. Ulrich am Pillersee en Waidring).

 

Het Pillerseetal laat geen wandelwens onvervuld: wie zich bij de Tiroolse bergen alleen de rotsachtige 3.000 meter hoge bergen voorstelt, zit er ver naast. Zowel op de Steinplatte, Buchensteinwand als Wildseeloder vindt u een fascinerend wandellandschap.

 

In Fieberbrunn, Hochfilzen, St. Jakob in Haus, St. Ulrich am Pillersee en Waidring vindt u meer dan 400 km aan wandelwegen in alle moeilijkheidsgraden. Interessante thema- en pelgrimswegen ronden het aanbod af. U hoeft bij ons niet per sé lang en hoog in de bergen te wandelen, u kunt ook korte routes nemen die toch heel afwisselend zijn. Natuurlijk zijn ook veeleisende touren naar de bergtoppen voor geambitioneerde bergklimmers en wandelaars hier te vinden.

 

Bezoek het nieuwe Jakobskreuz op de Buchensteinwand (zie foto). Met 5 uitzichtplatformen en zijn 30 meter hoogte is dit het grootste toegankelijke 'Gipfelkreuz' van de wereld.

 

 

BURGMANS

+31(0)40-2019718